Το Σαλέ Τόττης βρίσκεται μπροστά ακριβώς από το Χιονοδρομικό Κέντρο με θέα το βουνό και τις πίστες του σκι. Αναπτύσσεται σε 3 επίπεδα προκειμένου να καλύψει όλες τις ανάγκες εστίασης και αναψυχής. Στο ισόγειο λειτουργεί Bar που επικοινωνεί με τον χώρο ενοικίασης εξοπλισμού χιονοδρομίας (ski, μπότες, snowboards, snowmobile κτλ.). Στον 1ο όροφο υπάρχει ο μεγάλος χώρος του εστιατορίου, με τζάκι και θέα τις πίστες. Στον 2ο όροφο λειτουργεί καφέ με επιτραπέζια παιχνίδια και επιτραπέζια αντισφαίριση.

Στις υποδομές του σαλέ περιλαμβάνονται τέσσερις ιδιόκτητοι χιονοστρωτήρες, για το άμεσο στρώσιμο των χιονοδιαδρόμων, ειδικά κανόνια δημιουργίας τεχνητού χιονιού, καθώς και ιδιόκτητος αναβατήρας (baby lift) για αρχάριους και παιδιά, όπως επίσης και ski bus για ατελείωτες περιηγήσεις. Τέλος, υπάρχει ειδικά διαμορφωμένος χώρος για τροχοβίλες, με παροχή ρεύματος σε κάθε τροχόσπιτο όπως και διαμορφωμένος χώρος με ντους και τουαλέτα.

Το Καταφύγιο Βίγλας του Συλλόγου Ορειβατών Χιονοδρόμων Φλώρινας, δυναμικότητας 30 ατόμων, που φιλοξενεί ορειβάτες και χιονοδρόμους

Σχόλη εκμάθησης σκι & χιονοσανίδας και ενοικιάσεως αντίστοιχου εξοπλισμού.

Αγορά νέου χιονοστρωτήρα, τύπου Bombardier. Από την αρχή της σεζόν 2009-2010 οργώνει τις πίστες της Βίγλας και δημιουργεί τις καλύτερες συνθήκες για χιονοδρομία.
Heli Ski, το οποίο ξεκίνησε στο Χ.Κ. Πισοδερίου για πρώτη φορά κατά τη χειμερινή περίοδο 2008-2009. Μετά την επιτυχημένη πρωτιά του για τα ελληνικά δεδομένα, το Heli Ski θα συνεχίσει ακόμα πιο εμπλουτισμένο και ενδιαφέρον.